Surse viabile de backlink-uri in procesul de optimizare SEO

07.03.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net

Suntem una dintre firmele cu state vechi in domeniul optimizarii web si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate. In momentul de fata, oferta noastra contine atat pachete definite, prin care va puteti administra singuri campania de optimizare SEO, cat si o modalitate prin care puteti solicita un audit SEO complet in vederea stabilirii unei strategii SEO complexe.

In cazul pachetelor de optimizare SEO propuse, nu ne vom axa niciodata pe cantitatea link-urilor ci vom mentine o linie in care calitatea primeaza. Sunt numeroase surse de link-uri pe care le putem utiliza insa ne-am oprit cu atentia asupra celor mai eficiente, atat pachetul Start-up cat si cel Activ incluzand articole web 2.0, advertoriale, inscriere in cele mai bune directoare web romanesti sau comentarii pe bloguri cu autoritate.

Caracteristicile link-urilor disponibile in pachetele de optimizare SEO propuse

Articole web 2.0 - Inainte de a detalia tipul link-urilor incluse pe un site web 2.0, ar fi cazul sa aflati ce anume presupune un astfel de site. Platformele web 2.0 sunt utilizate in mediul online pentru a afisa pagini web in mod gratuit, atat blog-uri cat si site-uri de prezentare sau chiar site-uri mai complexe. Portofoliul nostru cuprinde cateva zeci de platforme web 2.0 cu autoritate, website-uri cu vechime care dispun de un pagerank ridicat. De ce am ales sa includem astfel de link-uri in oferta noastra? Devreme ce link-urile de acest tip ofera o autoritate foarte buna site-ului promovat iar algoritmul motoarelor de cautare considera ca platformele sunt de o calitate ridicata, noi nu am facut nimic altceva decat sa mizam pe articole de calitate adaugate pe astfel de site-uri in vederea obtinerii unei autoritati sporite pentru site-ul promovat. In functie de pachetul ales, veti primi un numar de articole redactate de content writerii nostri, fiecare articol beneficiind de unul sau chiar doua link-uri dofollow catre site-ul promovat.

Advertoriale - Spre deosebire de articolele adaugate pe platforme web 2.0, advertorialele sunt adaugate pe site-uri cu domeniu propriu. Ca importanta in optimizarea SEO a unui site, ambele link-uri sunt de o calitate foarte ridicata si chiar este recomandat sa se creeze un echilibru intre sursele backlink-urilor, astfel ca recomandam adaugarea ambelor tipuri de articole in cadrul unei campanii SEO. Detaliind putin structura unui advertorial, el are ca scop promovarea business-ului dvs, adaugarea articolelor de promovare realizandu-se pe un site cu profil asemanator. Aruncand o privire pe lista site-urilor unde noi adaugam aceste advertoriale, ele fac parte din anumite nise si sunt categorisite in functie de autoritate si pagerank. In functie de tipul site-ului pentru care ati ales unul dintre pachetele de promovare, vom selecta cu atentia destinatia advertorialelor si, la fel ca in cazul articolelor web 2.0, acestea vor contine pana la trei link-uri dofollow catre site-ul dvs.

Inscriere in directoare web - Raportandu-ne la nivelul mediului online romanesc, numarul directoarelor web este unul destul de ridicat insa acest detaliu nu este echivalentul calitatii. Multi webmasteri incearca sa profite de aceste surse gratuite de link-uri insa cantitatea nu este solutia ideala in SEO. Este nevoie de un numar de link-uri bine definit, caracteristica de baza fiind in 99% din cazuri calitatea. Desi avem acces la o resursa generoasa de directoare web romanesti, nu vom selecta decat portalurile care conteaza cu adevarat si care vor aduce un plus consistent site-ului promovat. In functie de pachetul comandat, va oferim inscriere in maxim 15 directoare web lunar, procesul de inscriere axandu-se pe definirea unor titluri, descrieri sau cuvinte cheie unice, de calitate, care sa reprezinte intocmai afacerea pe care o desfasurati.

Comentariile pe bloguri - Sunt usor de obtinut, ba chiar am putea spune ca aceasta usurinta debordanta de a obtine link-uri a impins multi webmasteri spre teritoriul spam-ului. Nu va lasati pacaliti de un numar foarte ridicat de comentarii pe bloguri, cantitatea nu mai este de mult cheia catre o campanie SEO de succes. La fel ca in cazul directoarelor web, sursa de bloguri in care se pot adauga comentarii este una destul de stufoasa insa blogurile cu adevarat calitative sunt intr-un numar destul de scazut. Intelegand pe deplin acest amanunt, veti fi mai mult decat convinsi ca numarul comentariilor propuse de noi in pachetele de optimizare SEO este unul mai mult decat indicat. Veti primi pana la 15 comentarii pe bloguri/pachet, scopul nostru fiind de a echilibra balanta intre tipurile de link-uri oferite in abonamentele propuse. Daca advertorialele, articolele pe site-uri web 2.0 si inscrierile in directoare sunt surse de link-uri dofollow, comentariile pe bloguri au menirea sa echilibreze balanta si au atributul nofollow.