Studiu de caz Sigina.com

03.12.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net

Sigina / Sigina.com


Nutritionist din Cluj, Sigina avea nevoie sa apara in rezultatele motoarelor de cautare pentru a avea mai multi clienti la cabinetul sau. Sfatuita de echipa noastra, a testat aplicatia in perioada demo, pentru a identifica probleme de ordin tehnic si pentru a-si „spiona" competitorii.

Folosind unealta „plagiarism checker", si-a dat seama inca din prima zi ca articolele sale erau copiate de diverse bloguri, continutul duplicat fiind unul dintre motivele pentru care nu reusea sa se remarce in rezultatele cautarilor de pe Google. Dupa ce a trimis tuturor cereri de stergere a articolelor copiate, a trecut la partea mai avansata a analizei SEO.


Aplicatia noastra i-a oferit posibilitatea sa vada ce articole cauta cu precadere vizitatorii si in plus i-a oferit cateva idei noi despre ce articole ar putea sa scrie, pentru a atrage mai multi vizitatori pe site-ul sau, vizitatori interesati de subiectul „nutritie".


Tot cu ajutorul aplicatiei, la o sumara analiza a competitiei, a realizat ca ii lipsesc foarte putine lucruri pentru a-si depasi concurentii. Cateva corecturi de ordin tehnic si cateva link-uri au dus-o pe prima pagina dupa cuvintele cheie dorite si fireste, clientii au inceput sa o cunoasca si sa o caute.