Servicii de optimizare SEO pentru orice afacere din Romania

Fie ca reprezentati o companie mare care isi doreste sa capteze o cota de piata cat mai mare, sau sunteti o companie mai mica care vrea sa creasca online, avem solutii si servicii de optimizare SEO personalizate pentru fiecare.

Echipa Optimizare seo ofera o abordare diferita si corecta pentru a garanta succesul oricaruia dintre serviciile de optimizare seo pentru motoarele de cautare, pe care le oferim. Serviciile noastre de optimizare seo ofera rezultate garantate, masurabile si performante pe termen lung pentru orice afacere online din Romania.

O parte importanta a serviilor noastre:

a) Servicii de consultanta seo

Serviciile noastre de consultanta seo se bazeaza pe experienta si expertiza echipei noastre si sunt adaptate astfel incat sa se potriveasca oricarui din de afacere online, de la micii intreprinzatori si pana la marile corporatii. Fie ca afacerea dvs functioneaza pe o piata fara concurenta foarte mare, sau sunteti deja in primele pozitii pe o nisa foarte puternica, o data cu cresterea concurentei, trebuie sa va asigurati ca site-ul afacerii dvs este actualizat la zi cu toate schimbarile efectuate de motoarele de cautare, astfel incat afacerea dvs sa nu fie afectata.

b) Audit SEO

Un Audit seo a site-ului afacerii dvs, este efectuat de unul dintre analistii nostrii specializat in optimizare seo, dar si cu experienta bogata in dezvoltarea de afaceri online. Veti primi rezultatele si sugestiile noastre pe baza analizei celor mai importanti factori si a cuvintelor cheie, care influenteaza pozitionarea site-ului dvs in rezultatele motoarelor de cautare si modalitatile de imbunatatire a conversiei. Auditul identifica oportunitatile si problemele actuale, prin examinarea datelor tehnice, elemente din site-ul actual, analiza on-page si off-page, analiza concurentei si pune bazele unei strategii seo necesare pentru proiectul dvs.

c) Planificare & Strategie SEO

Elaborarea unei strategii SEO si planificarea etapelor si nstrumentelor necesare aplicarii strategiei, intr-un plan realistic si viabil, este esentiala pentru succesul oricarei afaceri online. Fie ca va pregatiti sa lansati un nou serviciu online, sau aveti deja un magazin online important, aveti nevoie de un plan profesional de optimizare seo, pentru a avea succes in competitia zinica cu concurenta.

d) Web Design & Development

Majoritatea vizitatorilor site-ului afacerii dvs online, ajung pe site-ul dvs din rezultatele pentru cuvintele cheie afisate de motoarele de cautare, dar design-ul site-ului sau magazinului dvs online, este elementul fundamental in conversia vizitatorilor in clienti activi. Va vom ajuta prin imbunatatirea site-ului existent, fie printr-un redesign, sau prin implementarea unor functionalitati si elemente de design, care sa imbunatateasca atat traficul catre site-ul dvs, dar la fel de important, sa mareasca rata de conversie din vizitatori in clienti.

e) Servicii de Web Copywriting

Cautarile in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie are afacerii dvs, pentru care site-ul este optimizat seo, aduc un numar ridicat de vizitatori, dar un continut bun in site, ii si mentine. Compunerea continutului pentru internet este o activitate creativa, rezultata dintre combinarea stiintei cu arta. Paginile web sunt mai intai scanate rapid de catre vizitatori, iar daca continutul le trezeste interesul, este si citit. Spatiile albe, pozitiile diferitelor module, fontul si marimea, toate au un impact important asupra vizitatorului.