Optimizare SEO pentru pagini web

Pachete de promovare online lunara prin SEO pentru site-uri de prezentare

Optimizare START UP
50 
Target: Top 10 (prima pagina)
perioada minima 2 luni

Optimizare STANDARD
100 
Target: Top 10 (prima pagina)
perioada minima 2 luni

Optimizare ACTIV
250 
Target: Top 10 (prima pagina)
perioada minima 2 luni

Preturi SEO Site-uri

*Plata se efectueaza lunar si preturile nu includ TVA. Daca doriti plata fara tva, preturile sunt finale.
Daca doriti un pachet personalizat, va rugam sa ne contactati la info@optimizare-seo.net sau telefonic la 0737.910.404

Intrebari despre pachete? Avem raspunsurile.

Ce inseamna concurenta mica si concurenta medie?

Am impartit pachetele de optimizare SEO in functie de concurenta prin prisma faptului ca nu toate nisele sunt la fel de accesibile in acest proces. Concurenta din domeniul dvs este un factor pe care il stabilim in functie de volumul de cautari lunare si autoritatea site-urilor concurente. In majoritatea cazurilor, volumul de cautari este cel care defineste dificultatea.

Exemplu volum cautari lunare pentru 1 cuvat cheie:
< 1000 cautari lunare = concurenta mica
1000-5000 cautari lunare = concurenta medie
> 5000 cautari lunare = concurenta mare

Pe ce perioada se deruleaza procesul?

Fiecare pachet prezentat in oferta noastra este conceput pentru o campanie de minim 2 luni, astfel incat are o perioada de desfasurare de aproximativ 60 de zile. In majoritate cazurilor, campania de 2 luni este suficienta pentru obtinerea rezultatelor dorite = top 10 (prima pagina). In anumite cazuri, campanie se poate prelungi pana la atingerea rezultelor planificate.

De asemenea, am conceput aceasta grila de servicii astfel incat fiecare client sa poata beneficia de rezultate pe termen lung, toate pachetele disponibile putand fi prelungite sau chiar imbunatatite in functie de necesitatile curente.

Ce inseamna cuvant cheie / cuvant cheie secundar

Cuvintele cheie sunt combinatia de 2 cuvinte pe care utilizatorii le folosesc pentru cautarea de produse sau servicii.

Un cuvant cheie principal este definit de combinatia a 2 cuvinte generale (si/sau cuvinte de legatura), exemplu: rochii de seara, laptopuri ieftine, curatenie firma, doctor ortoped.

Cuvintele cheie secundare sunt combinatii ce au la baza cuvintele cheie principale, exemplu: rochii de seara rosii, laptopuri ieftine online, curatenie firma bucuresti, doctor ortoped bun.

Fiecare pachet include optimizarea pentru un cuvant cheie principal si 3 secundare, in fiecare luna in care pachetul este platit.Ce pachet imi recomandati?

Alegerea pachetului depinde de strategia dvs, de bugetul lunar si mai ales de competitie. Am gandit aceste 3 pachete, ca un serviciu lunar, pentru fiecare tip de site. Puteti opta lunar pentru acelasi pachet sau alt tip de pachet, in functie de nisa si competitia dvs.

O campanie de optimizare seo ce ofera rezultate, se desfasoara lunar, dar ne puteti testa serviciile alegand un pachet pentru o singura luna. In cele mai multe cazuri, volumul de cautari lunare pentru cuvintele cheie sunt cele care determina pachetul optim.

Pentru mai multe cuvinte cheie principale, va recomandam sa comandati mai multe pachete, in functie de tipul de concurenta.