Optimizare SEO prin Link Building

Pachete SEO pentru orice tip de afacere online.

Link building START UP
99 
Recomandat pentru site-uri noi
IP-uri unice / România

Link building STANDARD
199 
Site-uri cu concurenta medie
IP-uri unice / România

Link building ACTIV
349 
Site-uri cu concurenta mare
IP-uri unice / România

Link Building

*Articolele din pachete pot fi publicate intr-un interval de timp la alegere. Preturile sunt finale, nu se adauga TVA.
Daca doriti un pachet personalizat, va rugam sa ne contactati la info@optimizare-seo.net sau telefonic la 0737.910.404

Intrebari despre pachete? Avem raspunsurile.

Ce inseamna concurenta mica si concurenta medie?

Am impartit pachetele de optimizare SEO in functie de concurenta prin prisma faptului ca nu toate nisele sunt la fel de accesibile in acest proces. Concurenta din domeniul dvs este un factor pe care il stabilim in functie de necesitatile banesti alocate ulterior, astfel ca o nisa cu o concurenta mica sau medie poate fi atacata in baza unui buget restrans in timp ce nisele cu o concurenta ridicata necesita un buget mai mare si o perioada de lucru indelungata.

Ce se intelege prin articole si articole interne?

Advertorialele sunt articole de promovare prin care se urmareste indeplinirea a doua task-uri: obtinerea unor backlink-uri de calitate pentru site-ul dvs cat si a unui trafic targetat. Adaugarea advertorialelor pe alte site-uri este cea mai populara si eficienta metoda de promovare utilizata in procesul de optimizare SEO. De partea cealalta, articolele interne vor fi redactate de echipa noastra de content writeri cu scopul de a adauga continut de calitate pe blogul magazinului in vederea obtinerii unui trafic suplimentar.

Ce inseamna directoare web? Dar comentariile?

Un director web este un catalog online in care sunt inscrise firme si pagini web (similar pagini aurii). De partea cealalta, comentariile sunt raspunsuri la subiect pe diferite bloguri si reprezinta o sursa de linkuri prin care incercam sa completam profilul de backlink-uri promovand adecvat site-ului dvs pe bloguri romanesti.

Primesc linkuri dofollow sau linkuri nofollow?

Pentru a va putea garanta servicii de cea mai buna calitate, incercam sa mentinem un echilibru perfect intre linkurile dofollow si cele nofollow, tocmai din acest motiv alegerea noastra indreptandu-se catre un mix intre aceste doua particularitati. Imbinam advertorialele, articolele pe site-uri web 2.0 si directoarele web, linkuri care au atributul dofollow, cu comentarii pe bloguri, acestea din urma beneficiind de atributul nofollow.

Pe ce perioada se deruleaza procesul?

Fiecare pachet prezentat in oferta noastra este conceput pentru o campanie lunara, astfel incat are o perioada de desfasurare de aproximativ 30 de zile.

In functie de profilul de link-uri pe care site-ul dvs le detine in ziua comandarii unui pachet, echipa noastra va poate recomada o perioada de implentare intre 1 si 3 luni. Pachetele sunt adaugate in functie de cerintele clientului si recomandarile echipei noastre.

De asemenea, am conceput aceasta grila de servicii astfel incat fiecare client sa poata beneficia de rezultate pe termen lung, toate pachetele disponibile putand fi prelungite sau chiar imbunatatite in functie de necesitatile curente.

In cat timp ajung in prima pagina?

Suntem convinsi ca majoritatea clientilor nostri isi vor dori rezultate pe termen scurt insa procesul de optimizare SEO trebuie privit ca o investitie pe termen lung.

Lucrand alaturi de specialisti in domeniul promovarii online, veti avea garantia ca serviciile comandate vor fi aplicate cu succes propriului proiect dar si ca experienta noastra va ajuta pe viitor sa obtineti pozitii fruntase. In functie de nisa si de pachetul lunar comandat rezultatele vor fi obtinute pe termen scurt sau lung, dar sigur!

Ce pachet imi recomandati?

Alegerea pachetului depinde de strategia dvs, de bugetul lunar si mai ales de competitie. Am gandit aceste 3 pachete, ca un serviciu lunar, pentru fiecare tip de site. Puteti opta lunar pentru acelasi pachet sau alt tip pachet, in functie de nisa si competitia dvs. O campanie de optimizare seo ce ofera rezultate, se desfasoara lunar, dar ne puteti testa serviciile alegand un pachet pentru o singura luna.

Oferiti factura si contract? Dar garantii?

Ne dorim o colaborare transparenta cu toti clientii nostri si oferim doar servicii de calitate. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, este de ajuns sa comandati unul dintre pachetele afisate si sa va convingeti de experienta si profesionalismul nostru. Mai mult de atat, indiferent de client, de pachetul ales sau de perioada pe care se va derula colaborarea, asiguram factura pentru serviciile comandate si contract. Garantia serviciilor comandate se materializeaza atat prin contractul incheiat cat si prin rapoartele primite dupa finalizarea pachetului comandat.