Studiu de caz Sigina.com

03.12.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net
Sigina / Sigina.com Nutritionist din Cluj, Sigina avea nevoie sa apara in rezultatele motoarelor de cautare pentru a avea mai multi clienti la cabinetul sau. Sfatuita de echipa noastra, a testat aplicatia in perioada demo, pentru a identifica probleme de ordin tehnic si pentru a-si „spiona" competitorii. Folosind unealta „plagiarism checker", si-a dat seama inca din prima zi ca artico..

Crearea continutului SEO pentru site-urile voastre

17.05.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net
Optimizarea SEO face parte din marea familie a modalitatilor eficiente de promovare online, statisticile indicand faptul ca acest proces poate fi catalogat drept cel mai rentabil pe termen lung. Este insa foarte important sa stii cum sa-ti faci o campanie SEO si, mai ales, sa o aplici cu succes. Continutul este cea mai importanta arma in procesul de optimizare SEO, tocmai din acest motiv va oferim cateva metode prin care..

Caracteristicile link-urilor dofollow, respectiv nofollow

12.04.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net
Orice campanie SEO va implica si o actiune care culmineaza cu construirea unui profil de link-uri provenite de pe site-urile externe. Noi numim asta link building, o tehnica esentiala pentru orice campanie SEO, numarul de link-uri si calitatea acestora fiind aspectele fundamentale. Multi dintre voi au auzit de doi termeni extrem de populari in acest domeniu, dofollow, respectiv nofollow, nimic altceva decat atributele pe..

Surse viabile de backlink-uri in procesul de optimizare SEO

07.03.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net
Suntem una dintre firmele cu state vechi in domeniul optimizarii web si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate. In momentul de fata, oferta noastra contine atat pachete definite, prin care va puteti administra singuri campania de optimizare SEO, cat si o modalitate prin care puteti solicita un audit SEO complet in vederea stabilirii unei strategii SEO complexe. In cazul pachetelor de o..

Tehnici de optimizare SEO

08.02.2018
de catre Echipa Optimizare-SEO.net
Pentru obtinerea rezultatelor favorabile, este necesar sa va dedicati integral acestui proces, pentru ca SEO nu este un eveniment singular. Algoritmii motoarelor de cautare se schimba periodic, iar din acest motiv tacticile care au beneficiat anul trecut de rezultate pozitive ar putea sa nu functioneze in perioada urmatoare. In aceasta maniera, procedeul de optimizare necesita o perspectiva si un angajament pe termen lun..